Varausehdot

SITOVUUS

Maksamalla varausmaksun vuokralleottaja hyväksyy mökin käyttöön liittyvät vuokraehdot sekä sitoutuu noudattamaan niitä. Varausehdot sitovat sekä vuokralleottajaa että vuokranantajaa, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

VARAAMINEN JA MAKSU

Mökin vuokralleottaja saa varauksen tehtyään vahvistuksen, josta löytyvät ohjeet majoittumiseen sekä avaimen noutamiseen. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun (30% vuokrasta). Mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vuorokautta, vuokrahinta tulee maksaa täysimääräisenä.

PERUUTUS

Mikäli vuokralleottaja haluaa peruuttaa mökin varauksen, on peruutus tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti vuokranantajalle. Mikäli peruutus tapahtuu 45 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 150€. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista, se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tai muun vastaavan syyn johdosta, vuokralleottaja on oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua (150€). Vuokranantajalla on oikeus vaatia peruutuksen syystä lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi vuokranantajalle.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa vuokranantaja voi peruuttaa mökin varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli vuokralleottaja ei maksa varausta sovittuun eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

AVAINTEN LUOVUTUS

Mökin avaimet luovutetaan vuokralleottajalle, kun hän on maksanut vuokran kokonaisuudessaan (kuitti maksusta mukaan). Mikäli vuokralleottaja kadottaa hänelle luovutetun avaimen, häneltä veloitetaan kaikki avaimen kadottamisesta aiheutuvat kustannukset (lukon sarjoittaminen ja uusien avainten teettäminen).

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Votkun hiihtomaja on vuokralleottajan käytössä tulopäivästä klo 16.00:sta lähtöpäivään klo 11.00 saakka. Mökissä ja sen tontilla tulee käyttäytyä asiallisesti, esimerkiksi naapureita häiritsemättä. Huoneiston saunassa tulee käyttää peflettiä ja vuokralleottajan tulee tuoda mukanaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet, kuten shampoot ja saippuat.

SIIVOUS

Votkun hiihtomajan vuokrausmaksu sisältää loppusiivouksen. Vuokralleottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden pesu ja roskien vienti. Lisäksi asiakkaan on vietävä tyhjät pullot ja tölkit pois ja laitettava huonekalut paikoilleen. Suurta tai erityistä puhdistusta vaativat työt, kuten oksennuksen siivous, hinnoitellaan erikseen.

VAHINGOT

Mökin vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, josta ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli vuokralleottaja ja vuokranantaja eivät pääse korvausvaatimuksesta yksimielisyyteen, asia käsitellään tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

MÖKIN VUOKRAUS ETEENPÄIN

Mökin edelleen-/jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mikäli väärinkäytöksiä havaitaan, mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi.

TUPAKOINTI

Tupakointi huoneistossa on ehdottomasti kielletty.

LEMMIKKIELÄIMET

Mökkiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

HENKILÖMÄÄRÄ

Huoneistossa saa asua vain varausvahvistuksessa sovittu henkilö määrä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökkiä vuokrattaessa on sovittu. Asuntovaunujen/-autojen tai teltan käyttö lomakohteen tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty.

VALITUKSET

Kaikki Votkun hiihtomajan kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi loman aikana vuokranantajalle.